Оригінальні українські страви з круп: рагу з перловки
24.05.2016 - Загальні новини
Рагу з перловки.
Українська кухня - це не тільки всім відомий борщ, вареники та сало. Це ще набагато більше дивно смачних страв, які споконвіку готували дбайливі українські господині...
Презентуємо Вам колекцію найсмачніших традиційних страв з усіх куточків України.
Ці страви Ви можете приготувати з круп, які пропонує Фірма РОМ.
3. Рагу з перловки
Процес приготування перловки багатьом здається складним. Але за допомогою нашого рецепту смачно приготувати перловку стало простіше простого. Переконайтеся самі!
Час приготування - 1 год 25 хвилин
Інгредієнти:
Крупа перлова - 300 г
Капуста - 0,5 кг
Картоплина - 4 шт.
Морква - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія рослинна
Сіль, перець чорний
Як приготувати:
1. Відварити перлову крупу до готовності .
2. Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити в казані. Влити трохи води і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати кубиками, моркву - тонкою соломкою, цибулю подрібнити. Додати до капусти. Посолити і поперчити.
4. Готову перлову кашу пересипати до овочів, все ретельно перемішати і залишити на повільному вогні ще на 15-20 хвилин.
5. Дати настоятися 2-3 години.
Смачного!
Оригінальні українські страви з круп: куліш | « | Новини | » | Свічка - витвір мистецтва чи побутова річ? |