11:22:24

п'ятниця
24 листопада

м.Рівне, пров. Робітничий, 6

+38 (0362) 62-32-12

Email: ppfrom@ukr.net

+38 (0362) 68-21-95

 

Оригінальні українські страви з круп: рагу з перловки

24.05.2016 - Загальні новини

Рагу з перловки.

Українська кухня - це не тільки всім відомий борщ, вареники та сало. Це ще набагато більше дивно смачних страв, які споконвіку готували дбайливі українські господині...

Презентуємо Вам колекцію найсмачніших традиційних страв з усіх куточків України.

Ці страви  Ви можете приготувати з круп, які пропонує Фірма РОМ.

 

3. Рагу з перловки

Процес приготування перловки багатьом здається складним. Але за допомогою нашого рецепту смачно приготувати перловку стало простіше простого. Переконайтеся самі!

Час приготування - 1 год 25 хвилин

 

Інгредієнти: 


Крупа перлова  - 300 г
Капуста - 0,5 кг
Картоплина - 4 шт.
Морква - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія рослинна
Сіль, перець чорний

 

Як приготувати:

1. Відварити перлову крупу  до готовності .

2. Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити в казані. Влити трохи води і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.

3. Картоплю нарізати кубиками, моркву - тонкою соломкою, цибулю подрібнити. Додати до капусти. Посолити і поперчити.

 4. Готову перлову кашу пересипати до овочів, все ретельно перемішати і залишити на повільному вогні ще на 15-20 хвилин.

5. Дати настоятися 2-3 години.

 

Смачного!

Оригінальні українські страви з круп: куліш «Новини» Свічка - витвір мистецтва чи побутова річ?

Розроблено студією веб-дизайну «Div-Art»

Усі права захищено © ПП "Фірма РОМ" | 2013