00:02:34

п'ятниця
26 квітня

м.Рівне, пров. Робітничий, 6

+38 (0362) 62-32-12

Email: ppfrom@ukr.net

+38 (0362) 68-21-95

 

Оригінальний кукурудзяний суп з пшоном

30.08.2016 - Загальні новини

Оригінальний кукурудзяний суп з пшоном

Приготування цього дієтичного, пісного і в той же час поживного супу наповнить весь будинок приємним ароматом вареної кукурудзи і збере сім'ю на кухні ще до того, як суп буде розлитий по тарілках ...


Складові:

Свіжа кукурудза - 2 качана
Крупа пшоно - 50 г
Картопля - 1 шт.
Шпинат - 100 г
Часник - 4 зубчики
Гострий перець - 1 шт.
Мелений коріандр - 0,5 ч.л.
Мелена паприка - 0,5 ч.л.
Сіль - 0,5 ст.л.
Рослинна олія - 2 ст.л.
Вода - 1,5 л

 

Як приготувати:

1. Пшоно промиваємо і заливаємо холодною водою. Кукурудзяні качани обполіскувати і зрізаємо зерна з качана.
2. У каструлі доводимо до кипіння воду, опускаємо в неї качани без зерен і проварюємо 20 хвилин на слабкому вогні.
3. Гострий перець очищаємо від насіння, подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хвилин. Потім сам перець викидаємо, а на останньому ароматному пікантному маслі обсмажуємо подрібнений часник з паприкою і коріандром 2-3 хвилини. Потім додаємо зерна кукурудзи, перемішуємо суміш і обсмажуємо ще 5 хвилин.
4. Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Кукурудзяні качани виймаємо з каструлі і відкладаємо, вони нам більше не знадобляться. У каструлю додаємо пшоно і нарізану картоплю, варимо 15-20 хвилин.
5. Тепер додаємо в суп засмажку з часнику з кукурудзяними зернами, варимо ще 10 хвилин.
Порада! При бажанні можна половину супу перелити в чашу блендера і пюрировать, потім повернути назад в каструлю - це створить більш ніжну кремову структуру нашого супу.
6. Шпинат промиваємо, подрібнюємо і додаємо в каструлю. Солимо суп до смаку, проварюємо ще 3-5 хвилин і вимикаємо вогонь.

 

Смачного!

Користь натуральних круп «Новини» Оригінальні українські страви з круп: куліш

Розроблено студією веб-дизайну «Div-Art»

Усі права захищено © ПП "Фірма РОМ" | 2013